De Waddeneilanden staan garant voor ontspanning en heerlijk uitwaaien. Stap op de boot en laat de drukte achter je! De Waddeneilanden die samen de noordelijke grens van Nederland vormen hebben een uniek karakter. Iets wat je moet ervaren! Ben jij van plan een vakantie door te brengen op een van de prachtige Waddeneilanden? Dan heb je natuurlijk ook een overnachtingslocatie nodig. In dit blog lees je meer over een aantal vakantiehuizen op Ameland. Dit zijn de mooiste vakantiehuizen op de Waddeneilanden; Villa Bosch en Studio 28. Benieuwd geworden? Lees snel verder!

Vier vakantie op het prachtige Ameland

Wilt u genieten van een vakantiehuis op de Waddeneilanden? Dan is het eiland Ameland zeker een aanrader! Ameland heeft vier dorpen met ieder een eigen karakter, geschiedenis, cultuur, natuur en vooral veel zee en strand.

Ameland is een heerlijk eiland om urenlang te gaan wandelen, het eiland te ontdekken op de fiets of te genieten van een ondergaande zon op het strand.

Wat is er te doen op Ameland?

Ameland is rijk aan mooie fietspaden en wandelroutes, maar naast wandelen of fietsen heeft het eiland nog veel meer te bieden! Je kunt een heleboel doen op Ameland, maar het hóeft niet. Of je nu op zoek ben naar avontuur of activiteiten of naar Ameland bent gekomen voor de rust, het kan op dit eiland allemaal!

  • Houd je van avontuur dan kun je gaan kiten of golfsurfen, een rondvlucht maken of zelfs met een parachute uit het vliegtuig springen.
  • Wil je vooral een actief weekend dan kun je wandelen, fietsen, wadlopen of zeilen.
  • Ben je naar Ameland gekomen voor de rust? Dan kun je naar het strand, een tractortocht doen, een robbentocht maken of genieten van heerlijke wellness en yoga.

In het dorp Hollum zijn ook verschillende horecagelegenheden te vinden, waar u op een mooie zonnige dag, een nobeltje of robbenslok kunt drinken. Verder is het mogelijk om in Hollum de vuurtoren in Ameland te beklimmen! De vuurtoren is één van de bekendste plekken op Ameland en is daarom ook dagelijks geopend voor publiek. Met 236 treden en 55 meter hoogte kunt u hier genieten van een prachtig uitzicht. Durft u alle 236 treden van de vuurtoren te trotseren?

Dit zijn de mooiste vakantiehuizen op de Waddeneilanden

Verspreid over de vier dorpen van Ameland staan verschillende vakantiehuizen die gehuurd kunnen worden voor een heerlijk ontspannen vakantie. Nu u meer weet over Ameland en wat er te doen is, kan ik u vertellen over een aantal vakantiehuizen op Ameland. Dit zijn de mooiste vakantiehuizen op de Waddeneilanden:

Villa Bosch

Bent u op zoek naar een luxe vakantiewoning? Dan is overnachten in de luxe villa Bosch een goede optie. Deze moderne villa ligt in het dorp Buren, is geschikt voor 10 personen en heeft 5 slaapkamers en 2 badkamers. Verder is de villa voorzien van een zwembad, zonnebank, whirlpool en een sauna. Deze villa is ideaal wanneer u luxueus wilt genieten van op Ameland.

Studio 28

Naast de luxe villa Bosch bevinden zich nog veel meer vakantiewoningen op Ameland. Neem bijvoorbeeld studio 28, deze studio is geschikt voor 2 tot 4 personen en ligt in Ballum. De studio beschikt over 2 slaapkamers en een badkamer. Verder is de studio van alle gemakken voorzien! Zo heeft het een woonkamer met open keuken, is het aanrecht uitgebreid tot eettafel/bar met 4 krukken en heeft woonkamer een lekkere lounge bank en flatscreen televisie.

Iedere vakantiewoning heeft zijn eigen karakter en eigenschappen. De vakantiewoningen zijn met zorg geselecteerd en compleet ingericht. Of u nu op zoek bent naar luxe of niet of hier overnacht met 2, 6 of 10 personen, er zit altijd een geschikt vakantiehuis voor u tussen. Benieuwd naar alle vakantiehuizen op Ameland bekijk dan het complete vakantiehuizen overzicht.

Komt u binnenkort overnachten in een van de mooie vakantiehuizen op de Waddeneilanden?